Ons Personeel

Hillie Ophuis Dijkstra in de winkel van Fokkinga Mode in Surhuisterveen

Naam: Hillie Ophuis Dijkstra
Leeftijd:
53 jaar, de oudste medewerkster van de winkel in Surhuisterveen haha
Woonplaats: Harkema
Status: Getrouwd met Wopke Ophuis
Kinderen: Ja 
Hobby’s:
Fietsen, wandelen, vakantie, uitgaan met familie of met vrienden

1.Wat vind je het leukste merk dat verkocht wordt bij Fokkinga Mode? Het merk Zoso vind ik een leuk merk.
2.Wat maakt jouw werk bij Fokkinga Mode bijzonder?
Ik werk met veel plezier bij Fokkinga Mode. Ik vind het heel leuk om met mensen om te gaan en dat onze klanten met veel plezier bij ons komen winkelen. Het belangrijkste voor mij is dat de klant tevreden naar huis gaat met een mooi setje kleren.
3.Hoe zou je Fokkinga Mode omschrijven? Fokkinga Mode is een mooie winkel met veel merken voor allerlei leeftijden en in verschillende prijsklassen.

Ria Fokkinga in de winkel van Fokkinga Mode in Surhuisterveen

Naam: Ria
Leeftijd:
51 jaar
Woonplaats: Drogeham
Status: Gehuwd
Kinderen: 3 dochters
Hobby’s: sporten, lezen, genieten van het maken van uitjes, lekker bezig zijn met van alles

1. Wat vind je typerend aan de kleding van Fokkinga Mode? Betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw.
2. Wat is de leukste ervaring die je hebt gehad in je werk en waarom?
Blijk van waardering van een tevreden klant door middel van een bos bloemen.
3. Wat maakt jouw werk bijzonder? Leuke collega’s om mee samen te werken en de dankbaarheid van de geslaagde klant. 

Bertha Dillemai in de winkel van Fokkinga Mode in Drachten

Naam: Bertha Dillema
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: Drachten
Status: Gehuwd
Kinderen: Twee
Hobby’s: Sieraden maken, spullen in huis opknappen

1.Wat vind je het leukste aan je baan? De gezelligheid met de klanten. Leuke gesprekken tijdens het uitzoeken van leuke setjes of samen zoeken naar dat ene kledingstuk. 1 op 1 met de klant is mooi. Dat ze met een goed gevoel de winkel verlaten is fijn.
2.Wat vind je bijzonder aan Fokkinga Mode?
De grote keuze in merken. Deze merken zijn grotendeels niet in Drachten te vinden, dus best speciaal. Je ziet de klanten er door terug komen.
3.Wat wil je klanten van Fokkinga Mode meegeven? Er is door het hele seizoen blijvend veel keus, dus blijf vooral komen. Wij helpen u graag.

Jose Bouma in de winkel van Fokkinga Mode in Drachten

Naam: Jose Bouma
Leeftijd: 35
Woonplaats: Drogeham
Status: Samenwonend
Kinderen: 2
Hobby’s: volleybal en skeeleren

1.Wat vind je het leukste aan je baan? Dat ik klanten mag adviseren en helpen bij het zoeken naar een passend kledingstuk of een geheel nieuwe outfit. Het doet mij goed dat klanten blij en tevreden zijn met hun nieuwe kleding. En ik vind het leuk om de winkel en de etalage opnieuw in te richten, de bustes/poppen aan te kleden zodat je klanten mooie kleding sets kunt laten zien.
2.Wat vind je bijzonder aan Fokkinga Mode? De opruiming maximum prijzen. Dat is echt een groot succes, heel veel keuze uit mooie kleding voor weinig geld!
3.Wat wil je klanten van Fokkinga Mode meegeven? Kom gezellig bij ons langs, ik en mijn collega’s helpen u graag! 

 

Anke Feenstra in de winkel van Fokkinga Mode in Damwoude

Naam: Anke Feenstra-Hofstee
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Dokkum
Status: Getrouwd met Gosse
Kinderen: 2 zoons van 16 en 13 jaar
Hobby’s: Film, theater en wandelen in de bossen

1.Wat vind je het leukste aan je baan? Het leukste wat ik aan mijn baan vind is dat geen enkele dag gelijk is. Er zijn zoveel verschillende dingen die je kunt doen in de winkel. Je probeert klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij hun keuzes. Sommige mensen zijn zelfverzekerd maar er zijn ook veel mensen die dat niet zijn. En die probeer je juist goed te helpen en het is heel belangrijk dat ze zich prettig voelen in hun nieuwe kleding. Ook is er bijna altijd vracht, de etalages moeten veranderd worden, de winkel moet worden omgehangen ed. Dan is dus geen dag hetzelfde! En ik heb ook leuke collega’s, we kunnen het allemaal goed met elkaar vinden!
2.Wat vind je bijzonder aan Fokkinga Mode? De doelgroep van Fokkinga Mode is heel groot! Eigenlijk hangt er kleding voor 18-88jarigen. Er hangen dus jongere merken en iets klassiekere merken in de winkel, voor elk wat wils.
3.Wat wil je klanten van Fokkinga Mode meegeven? Niemand is perfect maar met een leuke nieuwe outfit voel je je vast beter. Dus kom gerust een kijkje nemen in de winkels van Fokkinga Mode, laat je verrassen door de collectie en we staan voor jullie klaar!

Colinda Faber in de winkel van Fokkinga Mode in Surhuisterveen

Naam: Colinda
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats: Drogeham
Status: Getrouwd
Kinderen: 3 kinderen en 1 kleindochter
Hobby’s: Lezen, wandelen en gezellig uit eten

1.Wat vind je het leukste merk dat verkocht wordt bij Fokkinga Mode? Freequent, Inshape, Fransa en Tom Tailor.
2.Wat maakt jouw werk bij Fokkinga Mode bijzonder? Het mooiste is als dames leuk geslaagd zijn met een nieuwe outfit of item en tevreden de winkel verlaten. Dat geeft ons ook een goed gevoel. Daar doen we het voor.
3.Hoe zou je Fokkinga Mode omschrijven? Een mooie modezaak met mode voor vrouwen van alle leeftijd en aandacht voor onze klanten.

Nataschja Eisinga in de winkel van Fokkinga Mode in Drachten

Naam: Nataschja Eisinga
Leeftijd: 48
Woonplaats: Drachten
Status: Gehuwd
Kinderen: 1 zoon
Hobby’s: wandelen, tekenen/schilderen, interieur en styling

1.Wat vind je het leukste merk dat verkocht wordt bij Fokkinga Mode? Red button, zoso en Isay.
2.Wat maakt jouw werk bij Fokkinga Mode bijzonder? Leuk om klanten in een mooie set kleding te helpen en verder vind ik het ook een beetje mijn hobby om ervoor te zorgen dat de winkel en etalige er mooi uit zien (visual merchandising).
3.Hoe zou je Fokkinga Mode omschrijven? Een damesmodezaak met veel diverse merken, dus voor elk wat wils.

Anneke Hiemstra in de winkel van Fokkinga Mode in Damwoude

Naam: Anneke Hiemstra
Leeftijd: 38
Woonplaats: Buitenpost
Status: Getrouwd met Klaas
Kinderen: 2 meisjes: Iris van 12 en Fenne van 9 jaar
Hobby’s: Winkelen, rommelen in huis, lezen en haken

1.Wat vind je het leukste aan je baan? Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling. Ik vind het heel erg leuk om met de winkelinrichting bezig te zijn, maar als ik een klant heb geholpen met een nieuwe set kleding, daar kan ik dan ook weer enorm van genieten. Daarom dus de afwisseling, leuk om de mensen in een mooie verzorgde winkel aan een nieuwe set kleding te kunnen helpen.
2.Wat vind je bijzonder aan Fokkinga Mode? Bijzonder aan Fokkinga Mode is denk ik toch de verscheidenheid aan kleding. Je kunt als jonge vrouw samen met je moeder en oma heerlijk winkelen en voor elke leeftijd vind je leuke passende kleding. Bijzonder is ook het sociale contact wat je nog met je klanten hebt, tegenwoordig wordt er veel via internet gekocht, maar ik merk dat sommige mensen, tijdens het winkelen en passen van de kleding, het fijn vinden om soms hun verhaal even kwijt te kunnen. Even een praatje maakt ook dat een klant zich welkom voelt..
3.Wat wil je klanten van Fokkinga Mode meegeven? Voornamelijk wil ik ze meegeven dat we voor ze klaar staan, voor een praatje, maar natuurlijk ook om ze advies te geven in hun kleding keuze. Sommige dames vinden het moeilijk om verschillende items te combineren, daarvoor zijn wij er om ze te adviseren. Daarnaast kunnen ze van ons verwachten dat  we een eerlijke mening geven over de pasvorm van het kledingstuk, of het nu positief of negatief is, want niemand staat alles..

Anita in de winkel van Fokkinga Mode in Drachten

Naam: Anita
Leeftijd: 50
Woonplaats: Drachten
Status: Getrouwd
Kinderen: 2 dochters
Hobby’s: sporten, wandelen, jutten op het strand van Schiermonnikoog en dan van die vondsten weer wat moois maken

1.Wat vind je het leukste merk dat verkocht wordt bij Fokkinga Mode? Tom Taylor, Zoso, Red Button en District voor jassen.
2.Wat maakt jouw werk bij Fokkinga Mode bijzonder? De omgang met klanten, die tevreden en met een goed gevoel met hun aankoop weer naar buiten gaan.
3. Hoe zou je Fokkinga Mode omschrijven? Een dames modezaak met een groot aanbod aan mode. Van sportief tot klassiek. Voor de jongere vrouw tot dames op leeftijd. Voor ieder wat wils.

Margriet Schotanus in de winkel van Fokkinga Mode in Damwoude

Naam: Margriet Schotanus
Leeftijd: 58
Woonplaats: Walterswald
Kinderen: 4 (uitwonende) kinderen
Hobby’s: Lezen, puzzelen, creatief zijn in huis en tuin

1.Wat vind je het leukste aan je baan? Het leukste aan mijn baan vind ik dat ik echt de kans krijg om mensen te mogen adviseren met kleding uitzoeken en dat ze dan tevreden zijn met hun aankoop. Vooral als ik er de tijd voor heb maak ik vaak even een praatje over waar ze vandaan komen of hoe het met hun gaat. Elk mens heeft een verhaal en dat willlen ze soms graag vertellen. Ik werk hier nu bijna 13 jaar en heb al heel wat klanten leren kennen. Wat ik nog meer fijn aan Mn baan vind is dat ik lieve collega’s heb. We proberen een team te zijn en het met elkaar te doen.  Ook in persoonlijke omstandigheden proberen we om er te zijn voor elkaar.
2.Wat vind je bijzonder
aan Fokkinga Mode? Wat ik bijzonder aan Fokkinga Mode vind is de enorme voorraad en verscheidenheid die we aan de klant kunnen laten zien. Laatst had ik een klant op een namiddag en ze was de hele dag naar Leeuwarden geweest te shoppen. Toen ze bij de AH was geweest en nog even bij ons om het hoekje zag, kon ze pas slagen die dag. Dat vind ik voor onze winkel een heel groot compliment. Ook in de tijd van opruiming vind ik het heel erg leuk om te werken. Wat krijgen wij dan ontzettend veel mensen over de vloer en ook nog overal vandaan. Er komen zelfs mensen uit Alphen a/d Rijn 2x per jaar naar alle 3 winkels van Fokkinga Mode.
3.Wat wil je klanten van Fokkinga Mode meegeven? Wat ik aan de klanten van Fokkinga Mode mee wil geven is dat ze het gevoel hebben gekregen dat ze heel graag weer een keer terugkomen en dan ook weer andere mensen vertellen hoe fijn ze het bij ons in de winkel hebben gevonden.

Renata Faber in de winkel van Fokkinga Mode in Damwoude

Naam: Renata Faber
Leeftijd: 37
Woonplaats: Burgum
Status: Samenwonend met Manfred
Kinderen: Annick, Milan en Benthe
Hobby’s: Leuke dingen doen met mijn gezin en dierbaren om mij heen

1.Wat vind je typerend aan de kleding van Fokkinga Mode? Het is mooie betaalbare kleding voor elke leeftijd.
2.Wat is de leukste ervaring die je hebt gehad in je werk en waarom?
Eigenlijk is elke werkdag een leuke ervaring, want je maakt elke dag iets anders mee. Je ontmoet veel verschillende mensen met hun eigen verhaal. Dat maakt elke werkdag weer bijzonder.
3.Wat maakt jouw werk bijzonder?
Het werken met en voor mensen. De samenwerking met fijne collega’s en het adviseren van de klant. Het geeft een fijn gevoel als iemand blij en tevreden de winkel uit gaat. Daar doen we het voor!

Hennie Oosterhoff in de winkel van Fokkinga Mode in Surhuisterveen

Naam: Hennie Oosterhoff
Leeftijd: 39
Woonplaats: Harkema
Kinderen: 2
1. Wat vind je het leukste aan je werk? Het leukste aan mijn werk vind ik dat de mensen tevreden de deur uitlopen 
en dat je ze een volgende keer weer terug ziet dat ze hun herinneren hoe ze geholpen zijn.
2. Wat maakt Fokkinga Mode bijzonder? 
Het bijzondere aan Fokkinga Mode is dat we ons zoveel mogelijk proberen te onderscheiden van de rest en de sterke opruiming is ook zeker bijzonder.
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Fokkinga Mode?

  • 90 jaar ervaring
  • Altijd gunstig geprijsd
  • Maximum prijzen
  • Deskundig personeel
Contact opnemen