Ontdek de warme najaarstrends bij Fokkinga Mode

DAMWALD/DRACHTEN/SURHUISTERVEEN - De plotselinge omslag in het weer doet ons in onze kast duiken, op zoek naar warme vesten en herfstkleuren. Wie nog wel wat nieuws kan gebruiken kan te kust en te keur, volgende week bij de Fashionweek bij Fokkinga Mode.
"We zien vooral warme tinten, dit najaar", verklapt Klaas Fokkinga alvast. "Donkerrood, donkergroen en oker. Echte herfsttinten dus. In warme, behaaglijke stoffen, zoals wol. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd de wat meer neutrale kleuren als zwart, grijs en blauw." De snit is lang: lange vesten waarin lekker kan worden weggekropen op de bank, als de regen en wind buiten tekeer gaan. Daarnaast bevat de nieuwe collectie veel jurkjes.
Nieuw zijn vesten in een wat langer blazermodel, gemaakt van grof geweven stoffen. Om de outfit compleet te maken heeft Fokkinga Mode ook accessoires: sjaals en sieraden, natuurlijk in de modekleuren van dit seizoen.
Vorig jaar verhuisde de winkel in Surhuisterveen naar overkant van de straat. Het resultaat: een nieuwe, ruimere winkel. "Onze nieuwe winkel bevalt heel goed. Ook klanten zijn er zeer over te spreken. Het is fijn wat meer ruimte te hebben om de kleding goed te kunnen presenteren."
Fokkinga Mode heeft drie winkels in de regio, dus er is altijd eentje in de buurt. In alle drie de winkels worden drie modeshows georganiseerd. De modellen zijn klanten, die tijdens het winkelen werden gevraagd of ze mee wilden lopen. Bezoekers kunnen de najaarscollectie ontdekken, krijgen een hapje en een drankje, en elke koper krijgt een mooie sjaal.

In Surhuisterveen beginnen de shows op maandag 25 september om 14.00 en om 19.30 uur en op dinsdag 26 september om 19.30 uur. Damwâld showt de najaarsmode op woensdag 27 september om 14.00 en om 19.30 uur en op donderdag 28 september om 14.00 uur. Hekkensluiter is Drachten met shows op dinsdag 3 oktober om 14.00 en 19.30 uur en woensdag 4 oktober om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is wel gewenst, via telefoon 0512-331260.

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Fokkinga Mode?

  • 90 jaar ervaring
  • Altijd gunstig geprijsd
  • Maximum prijzen
  • Deskundig personeel
Contact opnemen